Ga naar hoofdinhoud
Applicatieontwikkeling

Voor het slagen van bouw en implementatie van een applicatie zijn inzicht in het te automatiseren proces en een goede communicatie tussen gebruiker en bouwer essentieel. LW² werkt zich eerst in op de werkprocessen van de organisatie en zoekt op basis daarvan naar de beste oplossing. 

Gedegen kennis van de mogelijkheden en van de markt zorgt er voor dat de juiste keuze wordt gemaakt. Daarbij speelt het financiële aspect een belangrijke rol.
LW² is intermediair tussen uw organisatie en de bouwers, bewaakt de doorlooptijden èn de kosten en zorgt voor een geslaagde implementatie van uw systeem.

LW² heeft met name veel kennis en ervaring op het gebied van de ontwikkeling van subsidieregistratiesystemen en digitalisering van papieren dossiers en papierstromen.

Informatievoorziening

Informatie over de bedrijfsprocessen, behaalde resultaten en andere kengetallen voor benchmarking geeft inzicht en maakt het mogelijk om beleid op tijd bij te sturen.

LW² helpt u bij het beschikbaar maken en presenteren van de gegevens in uw databestanden. LW² analyseert de beschikbare gegevens en helpt u bij de keuze voor de juiste Business Intelligence oplossing. LW² bouwt natuurlijk ook uw standaardrapportages.

Administratieve processen en organisatie

Voor een beschrijving en analyse van uw administratieve organisatie bent u bij LW² aan het goede adres. Na een gedegen analyse blijkt snel of het werk efficiënter kan, maar belangrijker nog, of alle risico’s zijn afgedekt. Vaak is een gedegen beschrijving van een proces een eerste stap in een automatiseringsproces. 

Pas dan wordt duidelijk of procesverbetering door een geautomatiseerde oplossing of wellicht beter door een organisatorische wijziging tot stand kan worden gebracht.

Bedrijfskundige dienstverlening

Dit is een bijzonder breed onderwerp. Inmiddels heeft LW² zoveel ervaring bij organisaties in diverse sectoren opgebouwd dat LW² bij tal van problemen of projecten in uw bedrijf of organisatie inzetbaar is. Heeft u administratieve achterstanden, wilt u uw kantoorautomatisering optimaliseren, wilt u een vooronderzoek laten uitvoeren alvorens een project te starten, wilt u een website, wilt u verhuizen of wilt u een telefooncentrale aanschaffen en ontbreekt het u aan tijd of aan mensen? Neem dan contact met ons op

Back To Top